söndag 20 mars 2011

Tid

Tiden går och vi med den. Tyvärr alldeles för fort. Det va ett tag sen sist jag skrev eller visade något här på min blogg. Tyvärr har min dator troligtvis kejkat ihop, är på undersökning hos underbara Niclas.
Som tur är så har jag en superbra X, fått låna hans bärbara dator.
Har hunnit med lite grann sen helgen i Skellefteå, några armband/halsband har blivit tillverkade. En liten ask att lägga ett halsband i. En gåva som blev väl mottagen.Men framför allt så har jag och min son blivit med valp. En liten tjej från Enköping. Hämtade henne under sportlovet. Ras? Jo en storpudel vid namn Tazzanow´s Cinderella, lystrar till Indy .Hon är hur go som helst, en riktig tuffing må jag säga. Har dock glömt bort hur det är att ha valp, mycke springande in  o ut. Hon sover iaf hela natten. Bilder på henne kommer framöver.

Själv är jag tyvärr sjukskriven just nu. Har problem med mina axlar, speciellt höger sida. Det är segdraget.
Varit tiill badhuset och varmvattenbassängen idag på morronen med en vännina som oxå behöver träna. Det var superskönt. Nu väntar en promenad med Indy sen blir det nog pappershantering.

Önskar er alla en skön söndag.

2 kommentarer:

 1. 1000, 1000 tack igen för den underbara gåvan! Jag öppnar asken nån gång om sänder, och bara tittar... Så otroligt vackert!!!

  Håller på och röjer i pysselrummet, och det tar minsann tid...

  Ha en jätteskön söndag // Kikki

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar ask du har gjort! Verkligen superfin!
  Du föresten.. har du kollat upp om du kunde hålla demo på diamantkortet på någon av träffarna i April eller Maj? Du kan väl maila till mig. karroeriksson@hotmail.com.
  /Karro

  SvaraRadera