söndag 8 augusti 2010

Sommar...

Det var ett tag sedan jag tog mej i kragen o skrev något här. Ofta har jag tänkt sätta igång men det har alltid kommit nåt emellan. Eller så har jag helt enkelt bara varit lat. Det är ju trots allt sommar o då ska man väl koppla av, eller hur? Nåja bättre sent än aldrig. Sätter in några bilder från sommarens eskapader, dock inte från alla :-))


Foto: Catrin Sundström Westin
Clinic
Jag o Wille har varit på ridläger hos Niclas Christoffersson på Jonsgården.
5 dygn, ett ridpass varje dag förutom fredag som var vilodag. Jag lovar det behövdes, som ni kanske ser på ett av korten så är jag riktigt öm där bak.
Wille skötte sej ypperligt som vanligt, så länge jag gör rätt.
Det var 4 underbara dagar tillsammans med tre instruktörer o dukat bord till frukost, lunch o middag. Inte att förglömma alla trevliga medryttare o badtunnan. Det känns dock att jag inte är så vältränad längre, bränbollen blev jobbig, men skam den som ger sig.
Många goda skratt o minnen bär jag med mej från denna vecka.

--------------------------------------------I kolonilotten har det mesta blommat ut, men två av mina favoriter står i sin fulla prakt.
Trolldruvan o grönliljan, är dom inte vackra så sej.

---------------------------------------------------2 layouter har jag hunnit med. Bägge handlar givetvis om min underbare son Patrik.
Dock vid två helt olika åldrar o tillfällen. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Dock fattas det lite informtiv text på den 1:a lo'n, men det kommer så småningom.
---------------------


Detta kort får tala för sej själv.

--------------------------------------------Kalix
Semestertripp till Räktforsen, Kalix älv. Underbart vacker utsikt. På bilden längst till höger syns så kallade slåtterängar. Det va en trevlig helg med trevligt sällskap:-))

1 kommentar:

  1. Som jag har väntat på uppdateringen...
    Superfina bilder på dej och Wille,och bilderna från Räktforsen går inte heller av för hackor.
    Hoppas att du har tid för lite scrapping längre fram :-))

    Kram//Kikki

    SvaraRadera